Köp- och leveransvillkor

1. Beställning    

  • När du klickat iväg din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Om något är fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta mig via e-post till [email protected].  

2. Leverans    

  • Jag arbetar ensam i min silversmedja och alla produkter tillverkas helt för hand efter lagd beställning med en normal leveranstid på 5-10 vardagar. Specialbeställda smycken med namn, datum och liknande har dock längre leveranstid, kontakta mig för aktuell leveranstid. Vid jul och andra högtider med ovanligt hög orderläggning  kan leveranstiden ibland bli längre. En del varor försöker jag alltid ha ett litet färdigt lager av och de skickas omgående.

3. Priser      

  • Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Fri frakt inom Sverige, dock kostar Rekommenderad frakt  99 kr. Vid extra snabb leverans samt vid ordervärde överstigande 1000 kr är det klokt att välja REK..
    Utrikes frakt kostar 179 kr.

4.  Ångerrätt       

  • Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Vid specialbeställda smycken som t ex namnsmycken utgår ångerrätten helt. Om du ångrar dig måste du meddela mig på [email protected]. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Du står själv för returfrakten.  

    OBS! Alla mina namnsmycken är 100% handgjorda och handstämplade, inget är det andra likt. Mindre variationer i bokstavsavstånd förekommer p g a handstämplingen. Önskas millimeterprecision rekommenderar jag dig att istället köpa ett maskingraverat smycke.       


FORS silver ingår i PASSO AB och har postadressen Klasamåla Västergård 3, 362 95 Urshult. Önskar du att komma i kontakt med mig, skicka ett mejl till [email protected] med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort, oftast inom 24h.Är du intresserad av att läsa allt det finstilta (inkl GPDR) hittar du det HÄR