Om mig
Traditionellt hantverk i egen silversmedja

Min passion för silversmide tändes i Malmö i början av 90-talet. Det känns som en hel evighet sedan - och ändå inte. Fullärd blir man aldrig i detta hantverk.


Jag heter Maria Fors Östberg och är född och uppvuxen i Skåne. 2010 ledde livets väg mig till smålandsskogarna, och här bor jag nu på en liten rödmålad gård längs en Bullerbyväg tillsammans med mannen i mitt liv, två underbara ungar och våra hundar. Härifrån skapar jag silversmycken i egen verkstad och ateljé. My happy place.

Alla smycken är gjorda för hand av mig enligt gamla hantverkstraditioner. Jag vill så gärna tro att det finns en plats i våra hjärtan för det genuina och handgjorda, för det som får lov att ta lite tid att tillverka. Min ambition är att formge och tillverka personliga och tidlösa smycken i silver till både stor och liten. Materialet är uteslutande 925 sterling silver, och ibland blandar jag det med detaljer av guld, koppar och mässing. Silver är också så fint att kombinera med vackra ädelstenar och sötvattenpärlor.

Jag har också en kärleksfull relation till ord. Namn, ord och budskap kan därför ibland få en plats på mina smycken.


Här i webshopen kan du beställa mina silversmycken, tillverkade helt för hand här i min smedja. Personliga smycken som uppskattas som födelsegåva, dopgåva, till konfirmationen... eller bara en helt vanlig present till någon du tycker om.


Har du egna idéer, frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta mig på [email protected] så återkommer jag till dig så snart jag kan, oftast samma dag.

Allt gott –
Maria

 

 


Företagsinfo:
PASSO AB / FORS silver
Organisationsnummer 556716-1897

Innehar F-skatt